Become a Reseller

You are here

Fill out this form and a company representative will contact you shortly.

Company Information
Contact Information

Rreth Nesh

Durres Container Terminal SH.A. (DCT) operon Terminalin e konteinerëve në Portin e Durrësit që prej Shkurtit 2013. DCT është përgjegjëse për operimin, menaxhimin, mirëmbajtien dhe përmirësimin teknik të terminalit të konteinerëve.

Our Certifications

  

 

Contact Us

SPHINX 
Rruga "Ismail Qemali"
Pallati 34/1, Kati 1/3
Tirane - Albania
E-mail: info@sphinx.al
Tel: +355 4 24 00 340
Fax: +355 4 24 00 339